Hlavní obsah
Článek

Již deset dní je v karanténě v Thajsku loňská vítězka Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23). Ta odcestovala do Bangkoku reprezentovat Českou republiku na jednu z největších světových soutěží Miss Grand International. První dva týdny však musí být sama zavřená v hotelovém pokoji bez možnosti vycházení. Nemá balkón, okna nejdou otevírat.

"Okna jsou na pevno a nedají se otevřít. Je tu hrozné dusno, špatný vzduch, v podstatě mám neustále zapnutou klimatizaci, aby se mi lépe dýchalo," řekla Super.cz Denisa.

"První dny pro mě byly velmi těžké, co se týče časového posunu, byla jsem velmi unavená a měla jsem problém se spánkem. Karanténa je po psychické stránce náročná. Snažím se zabavit cvičením, natáčením různých videí, plnění úkolů od organizace, focením a zdokonalováním angličtiny. Už mi zbývá pár dní a moc se tším na setkání s ostatními delegátkami, organizací Miss Grand, a také na oficiální program a zahájení, které bude 15. března," dodala Spergerová, která patří mezi horké favoritky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám