Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po loňské pauze už fanoušci StarDance napjatě očekávají, kdo z hereckých, pěveckých a sportovních osobností se letos postaví na taneční parket. V médiích se zatím objevila dvě jména, a to Zdeněk Godla a Marek Lambora.

Účast Lambory, známého ze seriálu Slunečná, Česká televize vyvrátila. „Můžeme potvrdit, že si Marek Lambora v připravované řadě nezatančí,“ napsala Super.cz kreativní producentka Lucie Kapounová. Ke Godlovi se televize nevyjádřila, podle informací Super.cz by ale tančit měl.

Podle Aha! herec svou účast sám potvrdil: „Je to pro mě úplně nová výzva, tak do toho jdu. I když tancovat opravdu téměř vůbec neumím,“ cituje seriálového Frantu.

Hereckou kariéru Godla začal díky režiséru Petru Václavovi, jenž si ho vybral do tří filmů (Cesta ven, Nikdy nejsme sami a Skokan). Známou tvář z něj udělal seriál České televize Most!, kde si zahrál jednu z hlavních rolí. Následně se objevil v Ordinaci v růžové zahradě, s režisérem Tomášem Magnuskem nyní natáčí film Bastardi 4.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám