Hlavní obsah
Článek

Před rozhovorem s Veronikou Khek Kubařovou (36) jsme zjistili, že je v současné době jednou z nejvytíženějších českých hereček. Točila nebo má roztočené filmy Vyšehrad, Přání Ježíškovi, Tereza, jedině Tereza a Tajemství staré bambitky 2. "A k tomu ještě seriál Hvězdy nad hlavou," doplnila výčet Tereza.

"Ale pozor, nenechte se mýlit. V některých těch projektech mám jen malou roli, která tam jen nějak projde. Takže to vypadá jako permanentní nasazení, ale není to tak," objasnila Super.cz herečka před natáčením talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Důvodů, proč se dostala do hledáčku filmařů, je hned několik. "Díky tomu, že kvůli pandemii nehraju v divadle a nemáme večer představení, tak nemusím nabídky kvůli tomu divadelnímu fermanu odmítat. Proto jsem mohla dělat víc věcí, i když teď už jsme v Dejvickém divadle zkoušet začali," začala s vysvětlováním Tereza.

"Víc se o mně ví i díky StarDance. Ale všichni herci víme, že v tom je taková sinusoida, tak to přijímám s pokorou," míní Veronika, která 10. ročník soutěže vyhrála spolu s tanečníkem Dominikem Vodičkou.

Na třetí důvod její vytíženosti jsme přišli my. Dost hereček v jejím věku je totiž buď těhotných, nebo mají čerstvě miminka. "To je pravda, možná, že jsem taková nouzovka," smála se Veronika.

Na to pochopitelně musela následovat otázka, zda se s manželem, režisérem Pavlem Khekem, s nímž se brali už před pěti lety, do současného baby boomu nehodlají také zapojit. "Časem určitě. Nehrotím to, že bych dávala kariéře přednost před dítětem, ale ani to, kdy má to miminko přijít," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám