Hlavní obsah
Článek

Gwyneth Paltrow (51) proslula svou štíhlou figurou. Herečka byla vždy fit, což přisuzuje hlavně zdravému životnímu stylu. Od toho však v průběhu pandemie trochu upustila a nasadila „dietu“, kdy pro ni nic nebylo tabu.

„Neměla jsem vůbec žádné zábrany. Nabrala jsem 6 kilo a moje střeva byla v hrozném stavu,“ přiznala v živém vysílání svojí lifestylové značky Goop.

„Ale nechtěla jsem s tím absolutně nic dělat. Přišlo mi, že jenom díky vínu, těstovinám, sušenkám a sýru jsem zvládla první měsíce pandemie.“

Gwyneth už zase 5 kilo shodila, a to díky přerušovanému půstu a programu, který zahrnuje například očistný týden na vývaru. Což pro herečku nebylo snadné.

„Přiznávám, že když jsem s tím začátkem ledna začala, nemyslela jsem na nic jiného než na koktejl. Znáte mě, nepodvádím, nevzdávám to, jsem velmi disciplinovaná, takže jsem si řekla, že to dám. Po 60 dnech jsem se začala cítit lépe,“ popsala.

„Teď se cítím skvěle, občas bych si dala drink, ale ne sedmkrát v týdnu. Už bych to nenechala zajít tak daleko.“

Gwyneth přestala jíst rafinované cukry a konzumovat alkohol, také denně cvičí a doplnila stravu o veškeré potřebné vitaminy a minerály. Dle vlastních slov se cítí skvěle a neměnila by.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám