Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem byla s přítelem na Maledivách, nyní tráví dovolenou v Mexiku se svojí maminkou. Modelka a vítězka světové soutěže krásy Karolína Kokešová (28) ještě z kufru nevyndala ani plavky a už to na sociálních sítích pořádně schytala.

Kritiku sklidila za to, že zatímco v Česku vládne tvrdý lockdown, ona cestuje po světě a sdílí to. A to se řadě jejích fanoušků nelíbí.

"Jak bezohledné vy, rádoby celebrity, jste. A jako stádo hloupých hus to dáváte najevo. Nikdo vám to nezávidí, spíš jste u mě hodně klesla, jako normálně myslící člověk nadále nemám důvod vás sledovat. Kdybyste tam tak chtěla zůstat s covidem, třeba by to všechny vyškolilo," zněla například jedna ze zpráv.

"Hlavně nám přivezte brazilskou mutaci, ať můžeme být zavření dalších pár měsíců. Zvracím," zněl další z kritických komentářů.

Další lidé to považují za výsměch těm, kteří teď cestovat nemohou, ať už z jakéhokoli důvodu.

Spousta fanoušků modelce dovolenou naopak přeje a Kokešové se zastává. A právě pro ně se nebála zveřejnit snímky v bikinách. Co si o tom myslíte vy?

Je kritika lidí, kteří sdílejí fotky z cest, oprávněná?
Ano, mají sedět doma
42,6 %
Ne, když mohou, ať cestují
11,4 %
Ať cestují, ale fotky si nechají pro sebe
46 %
Celkem hlasovalo 63595 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám