Hlavní obsah
Článek

Málokdo ví, že Zuzana Belohorcová (48) vystudovala operní zpěv a hru na klavír. V Česku a na Slovensku ji známe pouze jako moderátorku, a tak před její účastí v pořadu Tvoja tvár znie povedome, což je obdoba české verze Tvoje tvář má známý hlas, měli někteří lidé zdvižené obočí.

Během prvního přenosu ale Zuza naprosto obstála. Blond kráska se proměnila v Madonnu (65). Popovou královnu zobrazila v klipu Frozen. „Madonna je moje oblíbenkyně. Měla jsem ji ráda v době, kdy byla nejvíc in. Tato písnička mě nejvíc sedla, byla to éterická, jemná skladba, což mi vyhovuje. Nejde mi o to zaujmout za každou cenu, ale chtěla jsem to zvládnout co nejlépe po pěvecké, taneční i herecké stránce," řekla Super.cz Zuza.

Samotná Madonna v době natáčení klipu před třiadvaceti lety procházela razantní změnou image, a tak se na Zuze maskéři vyřadili. Belohorcová dostala černou paruku s dlouhými vlasy a drdůlkem na temeni, šaty s černými závoji pak byly k nerozeznání od modelu z klipu. Jak už to v této soutěži bývá, myslelo se na detaily, a tak ruku zdobila malůvka hennou a nechyběla ani pověstná mezírka mezi horními jedničkami. „Dírka byla zamalovaná barvou,“ prozradila nám Zuza, která si nechala nasadit i modré kontaktní čočky.

Belohorcová dává do příprav maximum. „Všechno si to velmi užívám, i když příprava na show je někdy vážně náročná,“ uvedla v jednom z rozhovorů pro Super.cz Zuza a dodala: „Každé číslo je jiné. Každá píseň je odlišná, někdy zpívám ve slovenštině, jindy v češtině, nebo třeba v angličtině. I jednoduchá písnička se dá snadno pokazit.“

I když má Zuzana hudební vzdělání, tak si je vědoma velké pauzy od dob, kdy se hudbě věnovala aktivně. Proto denně piluje choreografii, zpěv i herecký projev s profíky. Má na to dost času i energie, neboť se na Slovensko odstěhovala na čtvrt roku od rodiny ze Španělska právě kvůli této show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám