Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagramová hvězda Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A v prosinci na dovolené v Dominikánské republice přiznala, že se vrátila k otci svého syna Patrika Františkovi. S tím se rozešla před více než dvěma roky v těhotenství kvůli jeho nevěrám, o kterých se nebála informovat své fanoušky na sociální síti.

Nyní je mezi nimi opět všechno v pořádku. "Když jsem veřejně kdysi opouštěla Františka, cítila jsem to tak. I kdybys mi uřízla nohu, přísahala bych, že bych se k němu v tu chvíli nevrátila," řekla Super.cz s úsměvem Aneta.

Prozradila, jak návrat probíhal. "Byly situace, kdy se člověk cítí sám a on tady pro mě byl. Byli jsme si oporou navzájem. Choval se k nám hezky, je skvělý táta. Ale ještě nedávno jsem si myslela, že to nedám. Pak jsme si promluvili, řekli jsme si, že na to zkusíme zapomenout," prozrazuje.

"Jsem v pohodě, beru ten vztah už úplně jinak, je to fajn, je to hezký, ale moc nepřemýšlím nad svými pocity. Užívám si to, dokud to je. Pokud to nebude, nezblázním se z toho. Nikdo nemáme kontrolu nad tím druhým. Paradoxně nyní se karty otočily. On se ptá, co dělám, kde jsem byla, jestli mi někdo nepíše," popisuje instagramerka.

Sama dobře ví, že sociální sítě fungují i jako seznamka. "Tady je to jak katalog, líbí nelíbí, jdeš dál. Já jsem ale romantik, co si představuje, že mě gentleman v obleku srazí na ulici, rozhodí mi papíry, pak se dáme do řeči a vznikne obrovská láska. Kdy doufáš, že vyhraješ v loterii, ale nesázíš," dodala s úsměvem A.N.D.U.L.A.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám