Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předminulou neděli na udílení Zlatých glóbů na sebe Gal Gadot upoutala pozornost sněhobílými koktejlkami áčkového střihu, díky kterým rozpoutala spekulace o svém těhotenství. Ty hollywoodská kráska následně potvrdila.

Během uplynulé neděle večer proběhlo v americkém Los Angeles další předávání, tentokrát udílení cen amerických filmových kritiků, Critics´ Choice Awards. Když vyhlašovala cenu za nejlepší snímek, kterou si odnesl film Země nomádů, uplatnila představitelka Wonder Woman opět bílou, ale nyní v přiléhavější kalhotové verzi.

Dlužno dodat, že v tomto outfitu by už klenoucí se bříško klidně skryla a sladkou pravdu by si ještě nějakou dobu udržela jen pro sebe. Krásné Gal Gadot to v modelu skutečně slušelo.

Elegantní komplet z podzimní kolekce návrháře Prabala Gurunga doplňovaly oslnivé náušnice z kolekce vysokého šperkařství Tiffany & Co. Blue Book z osmnáctikarátového žlutého zlata a platiny s diamanty, zelenými beryly a morganity, které patří k drahokamům, jež značka objevila a představila světu v roce 1910.

Jsme zvědaví, jestli pětatřicetiletá Gadot po bílé a diamantech sáhne také na Oscarech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám