Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) od rána odpovídá na zprávy a zvedá telefony. Slaví totiž další rok v klubu čtyřicátnic. Zpěvačka a herečka se v šoubyznysu pohybuje už odmalička. Dcera skladatele Jiřího Vondráčka a textařky Hany Sorrosové stála před kamerou už jako sedmiletá holčička.

Do širšího povědomí se dostala už počátkem 90. let, kdy uváděla dětský pořad Marmeláda, kam si brala hvězdné hosty. Vyzpovídala například Martina Dejdara (59), Jiřího Korna, ale i samotného mistra Karla Gotta (†80).

Coby dětský idol se objevovala v seriálech, pohádkách a nahrávala své první desky. První album Marmeláda vyšlo v jejích třinácti letech a pochází z něj písničky Tenisák, E.T. a stejnojmenná Marmeláda.

Lucie Vondráčková si do Marmelády pozvala i Karla Gotta.

Dnes už je Lucie Vondráčková dvojnásobná maminka synů Matyáše a Adama. Ale co se stále nezměnilo, je její touha po hraní a zpívání.

„Takže... 41! Ten nej dárek pro herečku? Nová role... Ten nej dárek pro mámu? Zdravé děti... Ten nej dárek pro život? Láska,“ nechala se slyšet Vondráčková, jež je po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (41) oficiálně stále sama. Ale jak je vidět, pracovně je pořád v jednom kole a točí jeden klip za druhým.

Reklama

Další články

Načítám