Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli pandemii nenavštívila Alice Bendová (50) svůj letní byt na Kanárských ostrovech téměř rok. Nyní si dlouhou pauzu vynahrazuje. Původně měsíční pobyt si se snoubencem a dětmi protáhnou na šest týdnů.

Na Tenerife by nejraději zůstala ještě déle, ale v Česku ji čekají pracovní závazky. „Čeká mě natáčení Slunečné a k tomu mám ještě další dvě natáčení. Zároveň se chystá focení mých dvou reklamních kampaní,“ řekla Super.cz Alice, která se musí vrátit i z dalších důvodů: „Vracíme se ale i kvůli pejskům, o které se v našem domě momentálně stará moje maminka.“

Pokud by to nebylo nutné, z Kanárů by se herečka nevracela. „Situace je u nás špatná a nám tady opravdu nic nechybí. Jsem vděčná za to, že tady můžeme žít téměř normálně. Teď jsem byla v kadeřnictví, můžeme navštěvovat restaurace a podobně. Všichni striktně dodržují veškerá opatření, která jsou daná vládou, místní si ale váží, že můžou pracovat, jít ven, můžou fungovat,“ popisuje situaci na Tenerife Alice.

A v čem je podle herečky zakopaný pes? Proč jsme na tom významně hůř než v jiných zemích? „Lidé u nás už revoltují. Nesouhlasí s chaotickým opatřením vlády, z principu na to kašlou a já se jim vlastně nedivím. Na druhou stranu si myslím, že by bylo super, kdyby každý vzal zodpovědnost do svých rukou. Aby, nedej bože, nenakazil druhého člověka,“ míní Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám