Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to na den přesně půl roku, co přišla o miminko. Modelka Natálie Kočendová (24) na to nikdy nezapomene. "Byla to velká bolest, dlouho mi trvalo, než jsem se z toho aspoň trochu dostala. Bolet to bude navždy, ale časem to možná otupí," řekla Super.cz

I proto se rozhodla zapojit do práce nadace, která se stará o rodiny s předčasně narozenými dětmi, zatím aspoň nafocením triček, jejichž prodej půjde na jejich podporu. "Chci pomáhat lidem, kteří si prošli něčím podobným," vysvětlila.

"Snažím se komunikovat i na sociálních sítích se ženami, které mají něco podobného za sebou. Je to složité, soucítím s nimi, ale úplně jim nepomůžu. Ale mně trochu pomohlo, popovídat si s někým, kdo si tím taky prošel. Ale každý se z toho musí dostat sám. Měla jsem sice vedle sebe rodinu, která mi pomáhala, ale žena musí chtít sama jít dál," míní. Pomoc psychoterapeuta odmítla.

Paradoxně jí pomohlo i to, že mohla svoje předčasně narozené dítě vidět. "Dali mi tu možnost se s ním rozloučit a já za to byla vděčná. Pomohlo mi to v tu chvíli nějak uzavřít, co se stalo," svěřila Natálie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám