Hlavní obsah
Článek

Tereza Těžká (28) měla velký plán, že se konečně sejdou všichni čtyři zbylí členové jejich polyamorní polykuly, aby společně u jedné televize sledovali přímý přenost předávání cen Český lev. Sama byla díky dokumentu V síti jednou z hereček nominovaných za nejlepší výkon v hlavní roli.

"Nakonec jsou rozdělení, protože doba je taková, že se to úplně nedá zkombinovat. Návštěvy v domácnosti by neměly být," řekla Super.cz Tereza, která slavnostní večer trávila s režisérem snímku Vítem Klusákem, jenž byl též nominován. Film nakonec získal cenu za nejlepší dokument.

Na večer neoblékla róbu od žádného známého návrháře. "Chtěla jsem podpořit jednu slečnu, která právě byla v našem dokumentu, kde na castingu vyprávěla svůj příběh, a tohle jsou šaty z jejího salonu," propojila i outfit s dílem.

Nás zaujalo velké tetování, které ve výstřihu na zadní části zad vyniklo, a je tak dalším tajemstvím, které odhalila. "Tetování mám od svojí blízké kamarádky Niky Smrčkové. Mám ho už dva roky. Jsou to folklorní motivy," vysvětlila. "Nemá to žádný konkrétní význam kromě ozdobného, a toho, že miluju folklor," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám