Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že modelka Gabriela Gášpárová (23) šla v pouhých devatenácti letech na plastickou operaci poprsí. Vítězka soutěže Dívka roku z roku 2016 měla ale své přednosti dost vyvinuté. K zákroku došlo z jiných důvodů než kvůli zvětšení.

„Svá prsa jsem měla hodně velká, velikostí se moje nynější prsa téměř neliší od těch přírodních, šlo o jiné faktory, které mi vadily, jak v pracovním, tak v osobním životě, a hlavně ze zdravotního hlediska,“ uvedla pro Super.cz před časem Gabriela.

Svá nová prsa modelka a herečka poprvé předvedla během focení s fotografkou Annou Koniaevou. „Bylo to pro mě jedno z nejlepších focení v poslední době, protože jsem si byla před objektivem jistá a cítila se dobře, takže myslím, že výsledek je super,“ říká modelka a jedním dechem dodává: „Anna má výborné nápady a je prostě profík, jak má být. Takže paráda.“

Na focení modelu nahoře bez ji zakrývaly pouze luxusní šperky. Toho, že ji zdobila taková nádhera, si vážila. „Je to pro mě čest, to je jasné. Doufám, že podobná focení budou přibývat,“ doplnila Gabriela.

Gášpárová se snaží prorazit v modelingu, ale i filmu. Loni se objevila v několika filmech, včetně české gangsterky Ubal a zmiz nebo seriálu Škola mého života režiséra Magnuska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám