Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Katherine Heigl (42) magazínu Parents popsala, jak reaguje na dotazy svých adoptovaných dcer ohledně jejich biologických rodičů. Heigl a její manžel Josh Kelley si adoptovali Naleigh (12) z Jižní Koreje, když jí bylo devět měsíců, a Adalaide (8) v USA, když se narodila.

„Řekneme vám vaše příběhy, nevíme nic o vašich biologických otcích, jen něco málo o matkách. Pokud o nich budete chtít mluvit, řekneme vám vše, co chcete vědět,“ řekla dcerám hvězda Chirurgů.

Heigl a Kelley se vzali v roce 2007. V roce 2016 se jim narodil syn Josh. Když Katherine zjistila, že čeká chlapce, ulevilo se jí. „Kvůli tomu jsem přemýšlela, jestli jít znovu do adopce nebo otěhotnět. Říkala jsem si, že po další holce v rodině bychom mohli potřebovat terapie,“ žertovala.

Ještě před pandemií herečka přemýšlela o tom, že by s manželem rodinu ještě rozšířili. „Uvažovala jsem, jestli zvolit pěstounskou péči, adoptovat, nebo otěhotnět, ale teď jsem si jistá, že nám tři stačí,“ dodala na závěr.

Katherine aktuálně promuje seriál Cesta svatojánských mušek. V Hollywoodu proslula jako „problémová“ herečka, protože často kritizovala projekty, kterých byla součástí. Ke své pověsti se nedávno vyjádřila s tím, že už se nehodlá za nic omlouvat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám