Hlavní obsah
Článek

Byl snad posledním člověkem na světě, co neviděl Harryho Pottera a Kámen mudrců, a to ve filmu ztvárnil celkem zásadní roli. Tom Felton (33) alias Draco Malfoy zhlédl film až nedávno. Fanoušky k tomu přizval prostřednictvím Instagramu.

A nyní se při dalším sledování filmu v rámci živého vysílání, pro změnu na tiktokovém účtu streamovací sítě Peacock, s fandy podělil o zajímavosti ze zákulisí. Mimo jiné, že sám dělal konkurz na hlavní roli, která nakonec připadla Danielu Radcliffovi. S postavou Draca byl ale spokojený.

Prásknul také, že si s kolegy nemohli ponechat žádné rekvizity, štáb byl prý velmi striktní. Felton ale přiznal, že vyryl své jméno do jedné z lavic.

Rodina s ním prožívala natáčení, hercův otec ho navštívil na place, dědečka pak dokonce obsadili jako komparz. Během famfrpálového zápasu sedí vedle Maggie Smith (profesorka McGonagallová).

Děda prý neměl s hraním zkušenosti, ani ve filmu být nechtěl, ale když režisér viděl jeho plnovous, bylo vymalováno. A Felton z toho měl snad větší radost než sám děda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám