Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uplynulý rok byl pro Maroše Kramára (64) náročný. Herec, jenž moderuje pořad Zázraky přírody na České televizi a objevuje se jako John Linhart v seriálu Slunečná na Primě, se musel po rozvodu s manželkou Natašou vyrovnávat se smrtí otce a také s kauzou okolo údajného sexuálního obtěžování. Nad vodou ho vedle práce drží nová láska.

V Česku má sice hodně práce, ale nepřesídlil sem. "Bydlím za Bratislavou v domě u jezera, kde jsem spokojený. Jenom dojíždím na natáčení, jak je potřeba. Teď jsem tady zrovna už osm dní," řekl Super.cz Kramár, na něhož doma čeká přítelkyně, kterou měl vlastně roky na dosah. "Je to manažerka mého divadla," prozradil, když jsme se potkali před natáčením talk show 7 pádů Honzy Dědka, kde byl hostem.

I když se znají roky, to, že se kromě dní, kdy točí, vídají pořád, není ideální. "Myslím, že je ráda, že aspoň někdy vypadnu. To má každý, ta ponorka vždycky přijde. Je to jiné než dřív, kdy jsem každý večer někde hrál. Říká se, že vztah prověří delší dovolená, ale tohle už trvá rok. Je to zkouška vztahu, jestli spolu mohou vůbec být. Se mnou je to těžké. Mám svůj věk, svoje roupy, svoje zvyky," míní.

Přítelkyně se o něj starala, i když chytil covid-19. "Muselo se kvůli mně rušit natáčení. První tři dny byly hrozné, původně jsem myslel, že jsem někde nastydnul, ale na testu se ukázala pozitivita. Léčil jsem se doma, už to vypadalo, že to přešlo, ale pak se to zase vrátilo, i když ne tak silně. Měl jsem zvýšenou teplotu a byl hodně unavený, " popsal nevyzpytatelnost koronaviru Kramár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám