Hlavní obsah
Článek

Nicola Coughlan (34) alias Penelope z netflixové senzace Bridgertonovi čelila hejtům moderátorky Amandy Richards z podcastu The Big Calf. Ta na Twitteru kritizovala hereččin outfit ze Zlatých glóbů a označila ji velmi nevybíravě.

„Ta tlustá holka z Bridgertonových oblékla na Glóby černý svetr. Je jedno, jak sexy nebo styloví jste, když jste tlustá holka, vždycky budete přemýšlet nad černým svetrem, který to zakryje, a nakonec ho obléknete, protože máte pocit, že musíte,“ napsala.

„Myslela jsem si, že je svetr eso v rukávu. Molly Goddard je navrhuje ke všem šatům, takhle ten nápad vznikl. A taky mám jméno,“ vzkázala Coughlan dotyčné.

Na virtuální udílení Nicola oblékla žlutou róbu se zmiňovaným černým svetříkem právě od návrhářky Molly Goddard. A ani fanoušci její výběr outfitu neviděli jako módní přešlap.

„Nicolo, jsi královna. Vypadáš úchvatně,“ komentoval jeden takový. „Jediné, čeho tím docílila, bylo upozornit na to, jak ti to slušelo a jak úžasná jsi od hlavy k patě,“ zastala se herečky další.

Moderátorka sice neodpověděla přímo na hereččin komentář, ale vyjádřila se k poznámce jedné z fanynek, která napsala: „Nicola má skvělý styl. Nestydí se ukázat své tělo. Šlo spíš o módní doplněk než o to, vzít si něco, čím se může zakrýt.“

„Souhlasím, že má skvělý styl a byla to její volba, jak sama napsala, a správně mě upozornila, že jsem nepoužila její jméno. Rozhodně jsem do komentáře promítla vlastní pocity, že se tlustá holka má potřebu zakrývat,“ nasypala si Richards popel na hlavu. Za své výroky se však neomluvila.

Nicola na virtuální udílení Zlatých glóbů zvolila outfit od Molly Goddard.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám