Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka s uměleckým jménem Ona Artist (28) postavila svou kariéru na lechtivých fotkách, které zveřejňuje na sociální síti. Tehdy ještě netušila, jaký úspěch jí pikantní snímky v prádélku i bez přinesou. Dokonce se od ní odvrátila řada zřejmě ne úplně pravých přátel, kteří ji vyškrtli ze svého života a styděli se za ni.

„Moje nejlepší kamarádka se mnou přerušila kontakty, protože interpretovala můj sexy přístup jako ponižující pro ženy a maminka mé druhé nejlepší kamarádky, která je zarytou feministkou, řekla, že jsem táhla ženy ke dnu a podbízela se perverzákům,“ vylíčila stinnou stránku slávy modelka a podnikatelka v jednom.

Odvracela se od ní i vlastní rodina a na sociálních sítích musela čelit útokům agresivních feministek. Ona Artist ale i tak získávala čím dál tím víc fanoušků, až se dostala na téměř čtyři miliony sledujících, kteří hltají každý její žhavý příspěvek.

Poslední tři roky ji živí příjmy z internetu a Ona Artist pořádá kursy, kde radí, jak si na sociálních sítích vydělat. Přiznává, že nejvíc kritiky sklízí od závistivých žen, ale muži ji vesměs chválí. Své zkušenosti s tím, jak propagovat sexy obsah na internetu, s dalšími uživatelkami ráda sdílí a dělí se o své bohaté zkušenosti. Výběr jejího žhavého repertoáru si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám