Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina Baldwinových se opět rozrostla. Manželka Aleca Baldwina (66) Hilaria (40) oznámila na sociální síti, že přivítali šestého společného potomka. A to jen půl roku po narození jejich posledního přírůstku, syna Eduarda.

V tuto chvíli nejsou známé detaily ohledně narození nejmladšího nebo nejmladší z klanu, je však jasné, že Hilaria miminko zjevně neodnosila ani neporodila. Mluvčí páru odmítl komentovat, jestli si děťátko adoptovali, nebo jej odnosila náhradní matka. Časopisu People Hilaria pouze potvrdila, že jsou s Alecem nyní rodiči 6 dětí.

Kromě dvou nejmladších mají Carmen (7), Rafaela (5), Leonarda (4) a Romea (2). Alec se stal otcem dokonce posedmé. Má ještě dospělou dceru Ireland.

Před narozením šestiměsíčního Eduarda Hilaria dvakrát potratila. Po posledním porodu se Alec také nechal slyšet, že svůj klan nadále rozšiřovat nehodlá. I Hilaria přiznala, že je péče o pět dětí náročná, nejspíš si to ale rozmysleli.

Baldwinovi se pochlubili na sociální síti snímkem Hilarie s dětmi, včetně nejnovějšího přírůstku. Fotku známá jogínka popsala pouze číslicí 7, která naznačuje, že má Alec nyní 7 ratolestí. Už nyní je jasné, že se Baldwinovi v dohledné době rozhodně nudit nebudou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám