Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prosinci požádal písničkář Pokáč svoji těhotnou partnerku Elišku Klučinovou o ruku a navlékl jí zásnubní prsten. O dva měsíce se jim narodil syn Teodor. Svatbu ovšem mezitím snoubenci nestihli. A ani na ni nehodlají spěchat.

"Svatbu jsme nestihli, ani to nebylo nějak spojené jedno s druhým. Svatbu uděláme, až to půjde. Až budeme moct udělat hezkou svatbu, a nejen někde něco podepsat na radnici v rouškách. Takže na svatbu nespěcháme, ale nechceme to ani zbytečně odkládat. A malý už má moje příjmení, takže všichni budeme Pokáčovic," řekl se smíchem Super.cz Jan Pokorný, jak zní Pokáčovo civilní jméno.

Ve chvíli, kdy jsme si s Pokáčem povídali v zákulisí koncertu Národ sobě, kultura tobě, bylo miminku 16 dní. "Je to malinký človíček, ke kterému se hrozně rád vracím domů, mám ho hrozně rád. Eliška všechno zvládá a já se snažím pomáhat. Užíváme si to," svěřil a vyprávěl, jak třeba asistuje u přebalování nebo jak miminko uspává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám