Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Sestřičky Michaela Tomešová (32) je po operaci slepého střeva. V sobotu ji záchranná služba převezla do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. „Dávám se do normálu, bude to v pořádku. Ale byla to hustá jízda,“ řekla Super.cz Tomešová.

Původně si myslela, že se doma jen přejedla. Bolesti se ale stupňovaly. Přesto si nechtěla volat záchrannou službu a myslela si, že samy odezní. Až její manžel jí přesvědčil, aby přeci jen pomoc přivolala.

Já jsem nikdy nebyla moc bolestínek, a i když mě něco hodně trápí, tak jsem ta poslední, kdo by volal záchranku. Byla jsem doma sama. Přes tři hodiny večer nemohla usnout a bolest se stupňovala, nic nepomáhalo a přišly kolapsovyé omdlévací stavy," svěřila se Tomešová. Ta nechtěla volat pomoc, kvůli aktuální situaci spojené s koronavirem.

Bylo mi blbý si kvůli pitomé bolesti břicha volat rychlou a případně pak zabírat místo v sanitce někomu, kdo to potřebuje víc. Kór teď, když jsou nemocnice přeplněný. Nakonec to byl Romča na telefonu, kdo mě donutil zavolat si záchranku. Akutní zánět slepého střeva v pokročilém stádiu, prozradila Tomešová, která už je ráda, že má po operaci.

<strong><strong>„</strong></strong>Kdybych si ještě chvilku hrála na hrdinku, tak mohlo prasknout a bylo by pozdě. Proto vás moc prosím, nepodceňujte jakoukoliv bolest jen proto, že v této době nechcete třeba otravovat, protože už tak toho mají lékaři dost. Raději stokrát zbytečně než jednou pozdě," dodala herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám