Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku září zpěvák Tomáš Klus (37) šokoval novou image. Ostříhal si svoje dlouhé vlasy a šel dohola. Nebyl to žádný rozmar. Oholenou hlavou chtěl podpořit svého kamaráda a kolegu z kapely Jiřího Kučerovského, který onemocněl rakovinou a o vlasy přišel v rámci chemoterapie.

Když jsme se s Tomášem potkali na natáčení talk show 7 pádů Honzy Dědka, už měl zase na hlavě párcentimetrový porost a vlasy si nechává růst. Měl pro nás totiž o Kučerovském radostnou zprávu. "Je na tom skvěle, je to už zase radostný člověk, a především zdravý člověk," řekl Super.cz šťastnou novinku o svém spoluhráči.

Kdyby se Kučerovského zdravotní stav tahle dobře nevyvíjel, holil by si hlavu dál. "Ale musím říct, že jsem chvíli uvažoval, jestli takhle už nezůstanu. Bylo to tak praktické! Když ráno vstanete, nemusíte nic řešit. Teď už mám vlasy vlastně dlouhé a musím jim věnovat nějakou péči. I když ta holá hlava nebyla moc praktická na zimu, byla mi zima," dodal, že mu "účes" dohola paradoxně docela vyhovoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám