Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že s nastávajícími maminkami se roztrhnul pytel. Přestože se dá rostoucí bříško stále schovávat pod svetry či bundy, řada budoucích maminek se rozhodla užít si před novou životní rolí dovolenou v teple. A svým požehnaným stavem se rovnou pochlubily v plavkách.

Tímto způsobem oznámila těhotenství herečka Patricie Pagáčová (35). Ta odjela se svým manželem na dovolenou na Maledivy, kde si dopřávali poslední dovolenou ve dvou. „Miminko nebylo vůbec plánované, takže jsme byli oba překvapení a malinko zaskočení. Ale myslím, že je teď ideální čas,“ řekla Super.cz herečka. Stejný nápad měla i modelka Veronika Kopřivová (33). Ta se svým partnerem Mirkem Dubovickým odjela do stejné destinace jako Patricie, a dokonce šla s novinkou ven jen den po Pagáčové.

S rostoucím bříškem v plakách se pochlubila také topmodelka Linda Vojtová (38), která očekává prvního potomka a před několika dny dokonce oznámila svatbu. A u moře s bříškem si užívala také partnerka miliardáře Karla Janečka (50) Lilia Khousnoutdinová, která se letos stane maminkou již potřetí.

Radostou novinkou se nedávno pochlubila i zpěvačka Martina Pártlová (44), která je již v 6. měsíci těhotenství a o radosti i strasti nastávající maminky se dělí se svou kamarádkou Nikol Štíbrovou. S Nikol jsme otěhotněly asi dva dny od sebe, prozradila nám zpěvačka. Zatímco Martina se těší na prvního potomka, Nikol už dělá radost prvorozený syn Mates.

Přírůstek do rodiny očekává také zpěvačka Michaela Gemrotová (38), která se v loňském roce stihla nejenom seznámit se svým mužem, ale také provdat. Nyní se těší na novou životní roli. Stejně jako herečka Eva Josefíková (34), která se taktéž stane maminkou poprvé. V očekávání je také zpěvačka Veronika Zelníčková Krejzová, která čeká holčičku. A požehnaný stav začátkem roku oznámila muzikálová zpěvačka Elis Ochmanová.

Co nevidět se maminkou stane moderátorka Emma Smetana (36), která aktuálně pobývá na Bali. A první přírůstek do rodiny přivede také modelka a moderátorka Monika Leová (32), která čeká holčičku. Maminkou již podruhé se stane herečka Kristýna Janáčková. V 8. měsíci už je také Zorka Hejdová (33) a na mateřskou dovolenou nyní nastupuje moderátorka Katka Říhová.

Reklama

Další články

Načítám