Hlavní obsah
Článek

Diváci, kteří si oblíbili seriál Slunečná, se pořádně lekli. Ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová totiž práskla, že seriál skončí.

„Ať se vám to líbí, nebo ne, Slunečná skončí. Nechceme jít cestou nikdy nekončících seriálů. Může to mít sto šedesát dílů, ale musí to mít začátek, prostředek a konec. Takže pracujeme na tom, co nahradí Slunečnou,” řekla Hornová časopisu Vlasta.

Po jejím výroku se diváci začali bouřit. Jejich oblíbený seriál o peripetiích rodinky Popelkových v hlavních rolích s Evou Burešovou (30) a Markem Lamborou (28) ale ve skutečnosti z obrazovek jen tak nezmizí.

„Nebudeme se k tomu vůbec vyjadřovat, seriál nadále běží,“ řekl Super.cz Josef Ducký z PR Primy.

Hornová prý jen v rozhovoru naznačila, že se nejedná o nekonečný seriál typu Ulice, který se na obrazovkách bude objevovat několik let. Neznamená to ale ani to, že brzy skončí, ač televize neustále vyvíjí nové formáty a v šuplíku už má připravený další seriál.

Prima by ostatně byla sama proti sobě. Slunečná totiž ve sledovanosti přeskočila i dosavadního seriálového premianta, nováckou Ordinaci v růžové zahradě 2, která naopak má skončit. Slunečnou sleduje aktuálně 1,3 miliónu diváků, konkurenční Ordinace i novinka Anatomie života se drží pod miliónem.

Reklama

Další články

Načítám