Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo by zvláštní, kdyby tak přitažlivá žena, jakou je Vlastina Svátková (42), byla dlouho bez partnera. Čtvrt roku po rozvodu s druhým manželem, filmovým producentem Jiřím Kounickým, se vedle ní objevuje nový muž. Ona se ale zatím zdráhá vazbu, která mezi nimi vznikla, nazývat vztahem.

„Známe se vlastně dlouho. Dlouho jsme přátelé, seznámili jsme se jednou v zahradnictví, kde jsem vybírala kytky na moji novou zahradu. K těm totiž máme oba pozitivní vztah,“ řekla Super.cz herečka o svém o sedm let mladším kamarádovi Janu Rybovi. „Když jsem pak potřebovala doma takové ty chlapské věci, tak mi nabídl pomoc, a přeskočila jiskra,“ usmívá se Vlastina.

Hvězda filmu Gangster Ka v tomto případě netlačí na pilu, domnívá se, že právě v tom by mohlo spočívat kouzlo spokojeného vztahu. „Když od toho druhého neočekáváte vztah, tak to všechno může tak příjemně přirozeně fungovat,“ říká dvakrát rozvedená herečka, která si s mladším protějškem rozumí. „Jan je taková umělecká duše, ale není z branže. Má rád kytky, krásně maluje a výborně vaří. Ideální kamarád,“ říká.

„Svou energii chci věnovat hlavně svým dětem. Po dvou nevydařených manželstvích jsem pevně rozhodnutá, že už se znovu nevdám. Rozhodně nehodlám sázet na jednu kartu, abych pak musela řešit, kam jím s dětmi bydlet a co si počít,“ říká Vlastina Svátková.

Svátková má tři syny. Kryštofa (9) a Adama (13) má z manželství s režisérem Danem Svátkem, s Jiřím Kounickým pak brzy čtyřletého Matyáše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám