Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé dámy mají natolik nízké sebevědomí, že se rozhodnou investovat do radikální změny své vizáže. Obvykle na to jdou jednoduše – změní životosprávu a zformují postavu. Výsledek se líbí všem. Ne každé slečně to ale ke štěstí stačí.

Z celkem pohledných dam se vlivem nevídaných proměn stanou zdeformované ženštiny. Ony samy se prý ale cítí skvěle a myslí si, že udělaly tu nejlepší investici v životě.

Kulturistka Robin Hillis, jež má tělo samý sval, ještě vypadá fantasticky v porovnání s dámami, které si nechaly zvětšit ňadra nevídaným způsobem a přifoukly rty natolik ohromně, až to vypadá, že jejich obličej napadl roj včel.

Desetitisíce dolarů jsou některé slečny schopné zaplatit za to, aby vypadaly jako panenky Barbie, ale oblíbená hračka malých holčiček vypadá milionkrát přirozeněji než tato parodie na ideál krásy. Na některé proměny v "ideál krásy" se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám