Hlavní obsah
Článek

Herečka Rosamund Pike se i s rodinou přestěhovala do Prahy. Do České republiky ji přivedly pracovní povinnosti, natáčí zde seriál The Wheel of Time. V metropoli žije i s manželem Robiem Uniackem (60) a syny Solem (8) a Atomem (6).

V show Jimmyho Kimmela herečka svěřila, jak se jí u nás líbí. A přidala i pár historek.

„Praha je město kultury a příležitostí. Nachází se ve středu Evropy, takže je to perfektní místo na výlety autem. Už jsme pár zajímavých míst v okolí prozkoumali,“ uvedla herečka.

V rámci Česka pak rodina nevynechala ani populární Český Krumlov, odkud si Pike odvezla víc zážitků, než čekala. „Vzala jsem kluky na vodu, slyšela jsem, že to je tradiční česká aktivita rodičů s dětmi,“ uvedla v rozhovoru s Kimmelem.

„Ovšem podcenila jsem to, že je to také velmi oblíbená aktivita pro rozlučky se svobodou a party. Přísahám, že jsem v životě neviděla opilejší lidi než na jedné z loděk. Muži, kteří si stoupli a okamžitě spadli na hubu. Jeden z lodi vypadl, kompletně se vymáchal v bahně a pak se vyškrábal zpátky a bahnem zašpinil i holky,“ vyprávěla Rosamund, jejíž děti, které byly z výletu nadšené, si prý od té doby hrají na opilce.

V Česku Pike, známá z filmů Dnes neumírej nebo Zmizelá, žije už rok a půl. Rodina zůstala i v době pandemie.

Reklama

Další články

Načítám