Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Ivanova (22) z bulharského hlavního města Sofie touží po největších rtech na světě. A dělá pro to, co může. Podstoupila už 21 injekcí, rty má čtyřnásobně větší, než byly původně, ale i to je jí málo. Ve zvětšování chce pokračovat, přestože jí to lékaři rozmlouvají. K tomu se navíc nyní pustila do přifukování poprsí.

Andrea začala se svou proměnou v roce 2018, každé zvětšení rtů ji vyšlo zhruba na 4 000 Kč, ale přiznává, že ztratila pojem o tom, kolik už za zákroky utratila.

„Můj doktor se strachoval, že mám rty už moc velké, chtěl odstranit všechny výplně a udělat mi nové, menší rty s trochu jiným tvarem. To jsem ale rezolutně odmítla,“ nechala se slyšet v druhé polovině loňského roku před aplikováním 21. injekce.

Ve zvětšování prý hodlá pokračovat i nadále. „Líbí se mi, jak jsou velké, nemám v úmyslu je do budoucna zmenšovat, ale naopak ještě zvětšovat,“ dodala.

A u rtů to nezůstalo. Letos v lednu podstoupila Andrea také zvětšení poprsí. Z původní velikosti košíčků C má nyní E a pochvalovala si zejména brzké uzdravení po zákroku. To trvalo zhruba dva týdny, a tak už plánuje další plastiku. Za tuto dala něco přes 89 tisíc Kč.

Ivanova, která je populární jak na Instagramu, kde nasbírala už přes 70 tisíc fanoušků, tak na placené síti OnlyFans, má z pozitivních reakcí fanoušků radost.

„Jsem známá v Bulharsku a po celém světě, takže považuji za důležité s fanoušky sdílet, co se děje v mém životě. Na prsa jsem stále opatrná, ale cítím se skvěle. Nechala jsem si je zvětšit, protože to odráží ženskou krásu,“ řekla k silikonům na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám