Hlavní obsah
Článek

Po čtyřicítce už se do prádla na focení svlékat nechtěla, ale udělala prý poslední výjimku. Moderátorka Gabriela Partyšová (45) má ostatně záviděníhodnou figuru, takže to nebyla žádná ostuda. "Musím se držet už kvůli obrazovce, která přidává kila. Ale na detaily už se zabírat nedá. Takhle vždycky vtipkuju i v televizi, když mám něco víc odhaleného," řekla Super.cz.

Ostatně my ji sice zastihli při focení v prádle, jednalo se ale o fashion story pro magazín, takže oblékla i jiné kousky. "Fotografií vznikne více, i v šatech," vysvětlila. "Ale v tom prádle to bude asi naposledy. Říkala jsem si, že fotit se takhle po čtyřicítce je možná i drzé," míní.

Gábina má to štěstí, že i v době uzavřených fitek může na figuře pracovat. Doma má bazén i posilovnu. "Musím se o postavu hodně starat, protože televize přidává pět až sedm kilo a jsem stále pod drobnohledem. Cvičím denně, dělám jógu, plavu, dávám i zimní sporty. Jsem pořád v pohybu a sport mi dodává i energii," vypočítala.

Při focení, které probíhalo v posteli, jsme si popovídali i o tom, v čem ji najdeme v posteli u ní doma. To se mj. můžete dozvědět v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám