Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamela Anderson (56) se loni na Štědrý den vdala za bodyguarda Dana Hayhursta. Zprávu oznámila až o měsíc později, nyní novomanželé poskytli společný rozhovor. Během toho zůstali v posteli, ze které se prý od svatby nehnuli, a odpovědi prokládali něžnostmi.

Svého budoucí manžela herečka poznala v rodinném sídle v Kanadě, kde trávila karanténu. „Pracoval tam a já se tam během covidu zasekla, spolu jsme se tam zasekli,“ smála se herečka. Jde o dům, který koupila od svých prarodičů a v němž se její rodiče brali. „Myslím, že to je šťastné místo,“ svěřila.

Na dotaz, co je spojilo, Hayhurst odpověděl: „Já jsem nemohl odolat jí a ona zase mně. Ukážu vám to pod peřinou, jestli chcete,“ smál se.

Anderson na stejný dotaz uvedla, že Dan je „dobrý člověk“. „Je hezké být s normálním mužem, který umí vyměnit žárovku. Je užitečný, to je pro mě nová věc,“ svěřila herečka.

Blonďatá sexbomba se vdávala už pětkrát. V letech 1995 – 1998 byl jejím manželem hudebník Tommy Lee, rok byla vdaná za zpěváka Kida Rocka a Ricka Salomona si vzala dokonce dvakrát. Loni nejdřív potvrdila sňatek s podnikatelem Jonem Petersem, ale vzápětí svatbu popřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám