Hlavní obsah
Článek

Modeling už není její hlavní profesí, když si ale Kateřina Sokolová (34) stoupne před objektiv fotoaparátu, stojí to za to. Nejkrásnější Češka roku 2007 fotila kalendář pro příští rok a opět vypadala neskutečně sexy. „Jsem strašně ráda, že se můžu zapojit do tohoto projektu. Těšila jsem se na to,“ svěřila se Super.cz modelka.

Vnadná kráska se před focením v prádle a odvážných outfitech zodpovědně připravovala. Postavu formovala krabičkovou stravou i cvičením s trenérem. „Fotky budou sexy, ale zároveň vkusné. Lhala bych, kdybych tvrdila, že jsem se nepřipravovala. Hodně mi v přípravách pomohl můj osobní trenér Martin Míča. V pohybu jsem byla i šestkrát týdně,“ říká.

Sokolová fotila v krajkovém prádle, ale někdy i bez něj. Nestyděla se před objektivem fotoaparátu Matúše Tótha odhalit? „Samozřejmě se stydím, ale fotím s týmem, který velmi dobře znám, a vím, že těm lidem můžu důvěřovat,“ říká Sokolová, která se vložila do rukou profesionálů, ale zároveň nepřekročila své mantinely. „Občas se mě snaží přesvědčit, ale já jsem v tomhle neoblomná. Rozhodně neukážu bradavky ani spodek,“ směje se Katka.

Kalendář pro rok 2022 bude pomáhat modelčině nadaci AutTalk, která pomáhá rodinám s dětmi trpícími poruchou autistického spektra. „Jsem velmi vděčná společnosti, pro kterou kalendář vzniká, že nás už tolik let podporují,“ uvedla s vděčností Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám