Hlavní obsah
Článek

Těhotná Martina Pártlová (44) prožívá jedno z nejšťastnějších období. Má mladšího partnera, se kterým žije ve vysněném domku, a společně se těší na příchod prvního potomka. Fanoušci jí štěstí ze srdce přejí, najdou se ale tací, kteří úspěchy ostatních neskousnou.

Některé zprávy ovšem překračují veškeré meze a nejsou ničím jiným než odpornými útoky. Jednu takovou zprávu, která je plná vulgárních nadávek, zpěvačka zveřejnila.

„Snad co nejdřív potratíš, ku*vo. Bůh ví, že si to zasloužíš. Jednou z tebe udělá dě*ku na E55,“ napsal hned na začátek útočník, jehož nadávky stále eskalovaly. Dotyčný či dotyčná, která se za falešným profilem skrývá, je pro zpěvačku známou firmou a zjevně ji neoslovila poprvé.

Martina zůstala nad věcí: „Děkuju za mnoho blahopřejících zpráv k mému těhotenství...Děvče má už asi 155. profil. Chudák, to musí dát práci pořád zakládat novej a novej mail,“ vzkázala.

Super.cz Pártlová řekla, že jde o výjimku. Má prý skvělé fanoušky a negativní, natož sprosté komentáře se jí vyhýbají. „Mám štěstí, že mám strašně hodné a milé fanoušky, tento člověk je výjimka,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám