Hlavní obsah
Článek

Interpreta legendární písně Holky z naší školky jsme potkali naposledy na jeho předloňských pětašedesátinách. Od té doby se toho pochopitelně mnoho neudálo. Tedy kromě toho, že zpěvák trpěl několik měsíců problémy se zuby, protože mu zubař přišel na genetickou vadu spodní čelisti. Po zdlouhavém léčení má Stanislav Hložek (66) vsazené implantáty.

"Už bych se k tomu nevracel. Každý člověk má nějaké zdravotní problémy, co se dá dělat. Všechno nejhorší už mám za sebou," řekl Super.cz Hložek, který už se zase může usmívat a zvyká si i na novou podobu čelisti, i když v mluvě je to ještě trochu slyšet.

Jinak se ale cítí celkem dobře. "Jenom bych pořád spal, jak nemůžu pořádně nic dělat. Jinak je to ale dobré, i když mám někdy pocit, že mě všechno bolí. Ale vůbec neznám prášky, maximálně vitamín C, Acylpyrin anebo Brufen, když mě bolí rameno po tenisu," svěřil.

Z covidu má respekt, zatím ho neprodělal. "Když někde vystupuju, musím mít testy a zatím byly vždy negativní. A protože moderuji v rádiu, pravidelně mi tam měří teplotu. Neustále jsem pod kontrolou, a naštěstí je to dobré," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám