Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuchař Filip Sajler (41) opustil po patnácti letech oblíbený kuchařský pořad Kluci v akci, který moderoval společně s Ondřejem Slaninou (36). Sajler se chce posunout dál a víc času věnovat své rodině.

"Jednou věci skončí, nebo se něco změní a já cítím, že je potřeba zvolnit. Taky je možná dobré v nejlepším přestat. Ale rád někdy přijdu na návštěvu," nechal se slyšet. Patnáct let je opravdu hodně dlouhá doba. Sajlerovi bylo v době začátku pořadu 26 let, Slanina byl jednadvacetiletý, a jak je vidět, i mnohem štíhlejší mladík.

U kuchařského řemesla se kila navíc přece jen hůř korigují. I na Sajlerovi se léta podepsala. Sám přiznal, že se loni na jaře potýkal s covidem a na podzim ho skolila ještě jiná nemoc. Rozhodl se proto víc odpočívat.

Místo Sajlera se v pořadu objeví cukrář Filip Maršálek a řada hostů. Jak se oblíbená dvojice kuchařů měnila v čase, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám