Hlavní obsah
Článek

Sestry Kendall (28) a Kylie (26) Jennerovy na sv. Valentýna podpořily starší sestru Kim Kardashian (43) a připojily se k reklamní kampani na prádlo její značky. Všechny jsou na snímcích velmi sexy, ovšem Kendall, která se jako jediná živí profesionálním modelingem, nyní ostře kritizují.

Někteří jsou totiž přesvědčeni, že si nechala figuru až příliš vyretušovat. „Kendall je božská, ale tohle nejsou její skutečné proporce, ani nikoho jiného. Prosím, nesrovnávejte se se snímky, které jsou extrémně upravené. Ani Kendall takhle ve skutečnosti nevypadá,“ tvrdí instagramový profil s názvem problematicfame.

„Vyhlazení v oblasti bikin je směšné. Nikdo takhle nevypadá, vždycky máte rýhy, stopy po holení, nerovnoměrnou pigmentaci. Nikdo tam dole není úplně dokonale hladký,“ doplnil autor profilu k zrcadlovému selfie ze zákulisí focení, o které se Kendall podělila.

Modelka sama fanoušky v minulém týdnu ujistila, že není v žádném případě dokonalá. „Mám velké štěstí a vážím si všeho, čím jsem byla obdařena. Ale chci, abyste věděli, že i já mám špatné dny a chápu vás. Všichni jste krásní takoví, jací jste, a ne všechno je vždy takové, jaké se zdá,“ vzkázala fanouškům na Twitteru.

Nutno podotknout, že profesionální snímky pro kampaně slavným sestrám zajisté upravují odborníci, a Kendall má jako nejlépe placená modelka světa k ruce jistě armádu specialistů, včetně stylistů a maskérů, díky kterým její tělo působí vždy bez chybičky.

Reklama

Další články

Načítám