Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po letech je spokojená se svojí postavou. Heidi Janků se podařilo zhubnout přebytečná 4 kila a při výšce 160 centimetrů váží 55 kilo. "Víc už bych ale zhubnout nechtěla, vystoupily by mi kruhy pod očima, propadly by mi tváře a vypadala bych ztrhaně," řekla Super.cz Heidi.

Ještě v říjnu, když jsme se potkali v tehdy ještě otevřeném fitku, nevěděla, jak si s hubnutím poradit. Typ na cvičení prý není a diety jí nezabíraly. "Tehdy jsem vypadala příšerně. A vlastně se to stalo tak nějak samo. O Vánocích jsem kvůli bezpečnosti nenavštívila ani příbuzné, byla jsem doma sama, nevařila jsem, neměla jsme na nic chuť, ani cukroví mi nic neříkalo. A najednou byla dvě kila dole," prozradila.

Další dvě kila zmizela, když si už v půlce ledna naordinovala "suchý únor". "Chtěla jsem se i přesvědčit o tom, jestli s vynecháním alkoholu nebudu mít problém. Nestalo se, žádné abstinenční příznaky nebyly. Já tedy piju jenom víno, spíš tedy prosecco, ale i tam jsou skryté cukry. Teď už si zase skleničku občas dám. A s postavou jsem konečně spokojená, takhle málo jsem nevážila snad deset let," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám