Hlavní obsah
Článek

Jsou spolu devatenáct let a rozhodně se nenudí. Jak herečka a modelka Isla Fisher uvedla v jednom z rozhovorů, aktivity a potažmo povaha jejího muže Sachy Barona Cohena to nedovolí.

„Místo toho, abych se ptala, jestli půjdeme posbírat suché prádlo, u nás padají otázky typu ‚žaluje nás někdo?‘ nebo ‚je na tebe vydaný zatykač?‘.“ Není tajemstvím, že kvůli kontroverzním filmům měl nebo má Cohen na krku množství žalob.

Fisher v rozhovoru přidala i historku o práci svého muže, která se stala, když vzala otce a jeho ženu, na jejich vlastní žádost, jak zdůraznila, na jedno ze Sachových natáčení.

„Vzala jsem je na plac a jediné, co jsme viděli, byli dva mechaničtí sloni obklopení štábem. Sacha nebyl vidět. A pak můj manžel najednou vystrčil hlavu ze sloní vagíny a začala bojovat proti ztopořenému penisu druhého slona. Uviděla jsem výraz své nevlastní matky a chtěla jsem něco říct, ale jen jsem otevírala a zavírala ústa, nebyla jsem schopná slov,“ vyprávěla.

Život plný nestandardních situací, často vycházejících z Cohenova alter ega Borata, ale bezesporu vyhovuje oběma manželům. Jinak by spolu letos neoslavili už devatenáctého Valentýna. Isla při té příležitosti s fanoušky sdílela snímek z toho prvního. Skoro se nezměnila. „Jsi klikař,“ vzkazovali fanoušci slavnému herci a komikovi.

Cohen a Fisher se potkali v roce 2002, o dvě léta později se zasnoubili. Svatbu měli v roce 2010 v Paříži. Mají tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám