Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sídlo v Beverly Hills, v němž Britney Spears (42) pobývala během svého psychicky nejvypjatějšího období, se minulý týden prodal za více než 129 753 000 Kč.

Dům zpěvačka pořídila v roce 2007 za ještě více, ale vydržela v něm pouhé dva roky. V roce 2012 vilu odkoupil Australan Jeff Friedmann, který ji nyní prodal.

K domu patří zahrada s bazénem a vířivkou nebo venkovní krb s grilem či palmový háj. Najdete v něm také kino, masivní šatnu, několik ložnic s koupelnami nebo garáž pro tři auta.

Zpěvaččiny psychické problémy začaly, když jí zemřela teta. Pobyla si den v léčebně, po čemž následovalo proslulé oholení hlavy. Pak se opět odebrala na léčení. Britney přišla o syny, které soud svěřil do péče jejímu exmanželovi Kevinu Federlinovi, a byla prohlášena za nesvéprávnou.

Od té doby je jejím zákonným zástupcem její otec James, s nímž má však komplikovaný vztah. Ten dodnes spravuje také její jmění a opatrovnictví se jen tak lehce vzdát nehodlá, zpěvačka se s ním už delší dobu soudí. Další slyšení u soudu by mělo proběhnout tento týden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám