Hlavní obsah
Článek

Zatímco řadě politiků zlomilo vaz, že je paparazzi fotografové načapali při vycházení z restaurace, Daniel Hůlka (55) se návštěvou stravovacího podniku v době lockdownu v Česku pochlubil sám. Zašel si na pivo do restaurace, která porušuje vládní opatření.

"Plně podporuji iniciativu Chcípl pes, hnutí Otevřeme Česko a restauraci Šeberák," řekl Super.cz Hůlka. Restaurace bojuje proti restrikcím a jako jedna z mála zůstala otevřena a netají se tím. Žádné černé závěsy a konzumování v zadní části. Otevřením majitel vyjadřuje nesouhlas s vládními nařízeními a pokračuje tak v protestu.

Většina fanoušků s Hůlkou a jeho návštěvou restaurace souhlasí, našli se ale i takoví, kteří ho posílají podívat se do přeplněných nemocnic. Hůlka se svými politickými postoji nikdy netajil, proti vládním restrikcím bojuje již dlouho.

Nyní se zpěvák modlí, aby se koronavirová situace zlepšila a on se opět mohl věnovat své profesi. Na 13. květen je naplánována premiéra muzikálu Robinson Crusoe v Divadle Na Maninách, kde ztvárňuje titulní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám