Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelce Karolíně Kokešové (28) zimní dovolenou na Maledivách znepříjemnila nemoc, ale i tak se nevzdala vodních radovánek. Sotva vítězka Miss Global přiletěla do teplých krajin, zdolala ji angína a první dny se musela slunci vyhýbat.

"Trošku mě to dostalo, ale už můžu konečně normálně jíst, krk mě přestává bolet,“ svěřila se brunetka před pár dny Super.cz.

Jak se zdá, den ode dne se její zdravotní stav zlepšoval, což dokazují snímky, na kterých Karolína plná energie radostně dovádí ve vodě. V plavkách většinou na první pohled zaujme její přifouknutý dekolt, nyní modelka podráždila i takzvané „dolňáky“ a ukázala v tangách pevný zadeček.

Karolína nepatří mezi modelky, které by se kvůli perfektní figuře na dovolené týraly hlady. Příležitostný fastfood a nějaký dobrý hamburger mají v jejím jídelníčku také své místo.

Maledivy navštívila s přítelem podruhé. V roce 2018 prozkoumali krásy jihu, nyní se vypravili na sever. Návrat do mrazivé Prahy pro ni byl komplikovanější, kvůli novým restrikcím v cestování. Kromě povinných PCR testů musí absolvovat také karanténu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám