Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jednom z okresů, které se o půlnoci na pátek uzavřou, žije i rodina zpěvačky Kamily Nývltové (34). Ve Rtyni v Podkrkonoší, která patří pod okres Trutnov, tráví Kamila většinu času, protože nemá práci v branži. "Zůstávám tady, aspoň je tu příroda. V Praze bych byla sama, tak jsem ráda, že jsem tady," řekla Super.cz.

Popsala nám, jak to nyní v jejím rodišti vypadá. "Už se všude připravují policejní hlídky. Budeme tady jako ve vězení. Celý rok jsem se držela, ale už to na mě dopadá. Ať už je konec a fakt se z toho probudíme," svěřila.

S rodinou se na uzávěru připravují a pravidla mají nastudovaná. "Taťka bude muset každé ráno předkládat povolení policistům, že jede do vedlejšího města do práce, já zase, že vozím babičky k doktorům. Pepa pracuje v Praze v covid centru, tak s tím se teď asi neuvidím," konstatuje, že bude nějaký čas bez fyzického kontaktu s přítelem.

Pokud jde o nákupy, bude to taky složitější. "Máme jen pár malých obchodů, jezdili jsme nakupovat do Kostelce, ale to je okres Náchod, takže tam nemůžeme. Budeme muset do jiného většího města v rámci okresu," upřesnila.

"Ještěže z toho všeho můžu vypadnout se psem do lesa a vyčistit hlavu. Jinak bych se z toho zbláznila," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám