Hlavní obsah
Článek

Herec Karel Zima (49), kterého diváci znají například ze seriálů Temný Kraj, Pustina či filmu Non plus ultras, je zamilovaný až po uši. Po rozchodu s manželkou Magdalenou byl dlouhých jedenáct let sám, ale až teď se na něj v lásce usmálo štěstí. Zamiloval se do divadelní garderobiérky Lucie Kumbárové.

„Od rozvodu, respektive rozchodu s manželkou to už párkrát zajiskřilo, ale vždycky tomu chyběl nějaký dílek, jak říkala moje babička. Teď nechybí nic. Poznali jsme se před dvěma lety v Praze v kavárně Studia DVA. Já jsem se byl podívat na přestavení Poprask na laguně, kam mě pozvala kamarádka a kolegyně z Temného Kraje Kristýnka Badinková Nováková. Lucie dělala na tom “špílu” garderobu,“ povyprávěl Karel Zima o tom, kde svou láskou potkal.

Jak sám herec přiznal, chvíli to trvalo, než se dali dohromady. A přestože zkoušel chlapské namlouvací triky, nezabralo to a musel si počkat. Trpělivost se Karlovi nakonec vyplatila.

„Párkrát jsem Lucii během těch dvou let napsal, že bych ji chtěl vidět. Žádný uhánění. A nestalo se tak ani jednou. Až v prosinci 2020 jsme se konečně viděli. Upřímně, chystal jsem se podvědomě použít osvědčenou „vařenou nudli“, ale na tu neskočila, naopak. Obvyklé tahy nezabíraly, a to bylo vlastně skvělé,“ míní herec, který její srdce dobýval a dobýval, až ho konečně dobyl.

Zima je ze své přítelkyně nadšen a pěje na ni jen samé ódy. Čeho si na své lásce nejvíc cení?

„Toho, co mě na ženách uchvacovalo vždycky. Je něžná, přitom schopná, chytrá i vtipná, se svým tajemstvím, brunetka, se stejným vkusem pro design, byt, dům, život, pro to, jak trávit volný čas, poctivá a čistá, je to dobrý člověk! A krásná,“ rozněžnil se Karel Zima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám