Hlavní obsah
Článek

Známá cvičitelka Hanka Kynychová (56) je v šoku. Včera těsně před sedmou večerní k ní do fitka, odkud denně vysílá své online hodiny, dorazila policie. "Přišli na udání zkontrolovat, jestli tam nemám nelegálně hodiny pro veřejnost. Doteď jsem z toho v takovém šoku, že se mi udělalo špatně a dneska poprvé online vysílat nebudu," řekla Super.cz zhroucená cvičitelka.

"Ve fitku jsem byla jenom já a slečna, která obsluhuje kameru. Zrovna jsem končila vysílání, bylo těsně před sedmou večer. Zkontrolovali prostor, jestli tam snad někoho neschovávám. Někdo z blízkého okolí mě udal, že se z tělocvičny nese hluk. Samozřejmě, že je tam hluk, jedu hodiny při hudbě, stejně jako bych měla tělocvičnu plnou," vysvětlovala.

"Ale žádný velký hluk to samozřejmě není. Byla to podle mě záminka, protože mi někdo ani ty online hodiny nepřeje," myslí si.

"To, že pravidelně online cvičím, je realizace nejen pro mne, ale i pro ty holky, které cvičí doma se mnou, aby se úplně nezbláznily. Ostatně, nechápu všechny ty regulace, když se přitom v klubech pro profesionální sportovce cvičit může. Už jsem z celé té situace strašně unavená a propadám depresi. A tohle mi rozhodně nepřidalo," uzavřela Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám