Hlavní obsah
Článek

Je to 27 let, co se začal vysílat seriál Přátelé, ale i po takové době jsou fanoušci schopni objevovat nové a nové chyby nebo detaily, které jim doposud unikaly.

Tentokrát jedna z uživatelek Tik Toku odhalila chybu v 18. epizodě 8. série s názvem Chlap s chutí do života. Elliott Gould, jenž ztvárnil Jacka Gellera, otce Rosse a Moniky, je v jednom záběru zcela nahrazen jiným hercem.

Nejprve se Ross a Rachel baví s Rossovými rodiči Jackem a Judy, když ovšem kamera zabere zpět Rosse s Rachel, je z Jacka nový člověk. Navíc dotyčný není Gouldovi ani trochu podobný. Má jinou výšku, brýle a zcela jiný obličej.

„Co to je? Tolik let jsem fanynkou Přátel a nikdy jsem si toho chlapíka nevšimla,“ divila se fanynka, která na sociální síti na chybu upozornila.

Poté, co se z chyby stal virál, web Digital Spy objasnil, že byla chyba jednoduše způsobena změnou poměru natáčení, když se seriál vysílal na Netflixu.

Publikace vysvětluje, že se v době tvorby Přátel točilo v poměru 4:3, zatímco dnes se standardně natáčí v poměru 16:9. To znamená, že fanoušci dnes sledují širokou verzi programu. Takže prakticky vidí všechny předměty a postavy, co byly mimo záběr a neměly být vidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám