Hlavní obsah
Článek

Na konflikty zájmů už se v televizích nehraje. Jinak bychom nemohli herečku Martinu Preissovou (48) vídat ve dvou seriálech, které jdou i ve stejném čase, v primácké Slunečné a novácké Anatomii života. "Vznesla jsem dotaz na produkci, a vzhledem k tomu, že mám ve Slunečné tu moji Marušku Řehákovou velmi okrajovou, tak mi vyhověli a mohla jsem pracovat i jinde," řekla Super.cz.

"Fungovat najednou ve dvou projektech je náročnější. Je to ale kvůli tomu, že jsou děti doma. Jinak jsme zvyklá být v zápřahu, takže mě práce a dynamičtější režim naopak v současné době, když mají všichni spíš odpočinkovější režim, těší. Nejhorší je ale splnit všechny ty požadavky, které na děti a potažmo i rodiče ta škola klade," svěřila maminka šesťáka Matouše a čtvrťáka Šimona.

A jak to tedy řeší? "Vsázím na jejich zodpovědnost, ale hodně to deleguji i na manžela, snažíme se střídat a nějak to vyladit, abychom se jim mohli věnovat oba dva, ale někdy je to opravdu jenom na něm," doplnila Preissová, která ale podle svých slov není v současné době hlavní živitelkou rodiny. "I manžel má práce až nad hlavu," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám