Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

1950 metrů čtverečních, osm ložnic, dvanáct koupelen. Dům, který se herec Sylvester Stallone (77) rozhodl prodat, je opravdu velkolepý. To i jeho cena, filmový Rocky požaduje přes 2,3 miliardy korun.

Nemovitost se nachází na prestižní adrese Beverly Park v Los Angeles, místě oblíbeném hvězdami. Sousedy Stalloneho jsou mj. Justin Bieber nebo Denzel Washington. Dům se nachází na 1,4hektarovém pozemku, majitelé mají k dispozici rozlehlou zahradu, bazén a také úžasný výhled do okolí.

Interiéry jsou světlé, zahrnují několik uměleckých děl odkazujících ke Stalloneho nejslavnější filmové postavě. A když je řeč o umění, dům je vybaven i malým divadlem. Dále vinným sklepem, garáží pro osm aut nebo knihovnou.

Dle Forbesu nechal Stallone dům postavit na parcele, kterou zakoupil v devadesátých letech. V prosinci herec za necelých 744 milionů pořídil nemovitost na Floridě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám