Hlavní obsah
Článek

Herečka Laura Leighton (52) se proslavila v seriálovém hitu Melrose Place, který diváci hltali v 90. letech. V seriálu o partičce přátel, kteří žijí v jednom bytovém komplexu s bazénem a prožívají lásky, rozchody a životní strasti, hrála zrzavá herečka neskutečnou mrchu Sydney Andrews.

Zákeřná sestra hodné Jane Mancini (Josie Bissett) byla potvora každým coulem. Laura se herectví věnuje dodnes. Zahrála si také v bratříčkovi Melrose Place Beverly Hills 90210 (postava Sophie Burns) a seriálu Prolhané krásky (Ashley Marin).

Kromě seriálové tvorby stále natáčí také televizní filmy. Naposledy se objevila ve snímku Christmas on Honeysuckle Lane. Nejvíc si ji ale diváci beztak spojují s proradnou Sydney.

Seriál Melrose Place je pro Lauru Leighton osudový ještě z jednoho důvodu. Během natáčení se totiž zamilovala do seriálového kolegy Douga Savanta (56), jenž ztvárňoval homosexuála Matta Fieldinga.

Vzali se v roce 1998 a mají spolu syna Jacka (20) a dceru Lucy (15). V manželství jim to pořád klape a jak je vidět, je to krásný pár!

Reklama

Další články

Načítám