Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žhavé postelové scény v senzaci Bridgertonovi nenechaly diváky chladnými. Dokonce nedaly spát například ani slavné herečce Mile Kunis. Hlavní aktér Regé-Jean Page (31) se nyní o jejich tvorbě trochu rozpovídal.

„Milostných scén bylo požehnaně,“ uznal se smíchem Page v pořadu Grahama Nortona. „Měli jsme koordinátorku intimity, takže všechno byla choreografie. Vyhnuli jsme se tak trapasům,“ nechal se slyšet herec, jehož výkon mu vynesl nominaci na Cenu Sdružení filmových a televizních herců (SAG).

Už v minulosti herec přiznal, že své příbuzné raději upozornil, aby si v určité fázi seriálu raději šli uvařit čaj. „Někteří se ale divili, že když se vrátili k obrazovkám, pořád jsme jeli,“ dodal se smíchem.

Množství a pojetí milostných scén překvapilo i samotnou choreografku Lizzy Talbot. Tu si nemohla vynachválit hlavně představitelka Daphne Phoebe Dynevor, jíž pomáhala i se scénami, v nichž hrála orgasmus.

Nevídaný úspěch Bridgertonových překvapil i Page. „Už nechodím otvírat dveře, protože se bojím. Nikdy nevíte, kdo za nimi stojí,“ vtipkoval o raketově nabyté popularitě.

O Regém se dokonce rychle začalo spekulovat jako o ideálním nástupci Daniela Craiga v roli Jamese Bonda. „Bridgertonovi jsou jediné slovo na B, které smím vyslovit. Ostatní slova na B mám zakázaná,“ vyjádřil se ke zvěstem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám