Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nikol Štíbrová (37) prozradila další novinku. V letošním roce už stihla oznámit zásnuby i to, že se s partnerem Petrem těší na prvního společného potomka. Nikol je v 5. měsíci těhotenství. A s Petrem už znají pohlaví očekávaného přírůstku do rodiny.

Nikol má z předchozího vztahu syna Mathiase. Miminko s přítelem Petrem bylo plánované. "Miminko jsme si přáli, do nového domu jsme si totiž naprojektovali dva dětské pokoje," řekla Super.cz Štíbrová.

Nikol čeká opět kluka. "Takovej ten den, kdy se dozvíte, že budete mít doma chlapy tři," oznámila jakoby nic s hrnkem kávy v ruce Nikol svým fanouškům. "Přesilovka, bude prdel," dodala se svým pověstným humorem.

Okamžitě se ozvala kamarádka Martina Pártlová (44), která je také v očekávání a stejně jako Nikol je v 5. měsíci těhotenství. "Doufám, že bude mít pinďoura po mně," napsala se svým pověstným humorem Martina.

Reklama

Další články

Načítám