Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice a návrhářka Dita Von Teese (48) se vyjádřila k obviněním proti jejímu bývalému manželovi, rockeru Marilynu Mansonovi (52). Toho v uplynulých dnech nařklo pět bývalých přítelkyň, včetně exsnoubenky Evan Rachel Wood, z týrání. Dita prolomila mlčení a uvedla, že s ním podobné zkušenosti nemá.

„Pro všechny, kteří se o mě báli, cením si vaší laskavosti. Prosím, vězte, že detaily, které byly zveřejněny, se v žádném případě neshodují s tím, co jsem během našeho sedmiletého vztahu zažila já. Kdyby ano, tak bych se za něj v prosinci 2005 neprovdala. Odešla jsem po 12 měsících manželství kvůli nevěře a drogám,“ uvedla na pravou míru na své sociální síti.

„Týrání v jakékoliv podobě nemá ve vztahu co dělat. Vyzývám ty, které se staly oběťmi, aby podnikly kroky k uzdravení a posílám sílu, aby se mohly realizovat,“ vzkázala ještě.

Von Teese se nikdy netajila tím, že za rozchodem s Mansonem byla jeho nevěra a drogy. „Domnívám se, že si myslel, že ho nepodporuji. Pravdou je, že jsem nikdy nepodporovala jeho životní styl, a pak přišel někdo, kdo ano,“ uvedla v roce 2007 v rozhovoru pro Daily Telegraph.

V pondělí herečka Evan Rachel Wood zveřejnila obvinění proti zpěvákovi, od té doby proti němu promluvily další čtyři ženy. Manson, vlastním jménem Brian Warner, veškerá obvinění popřel s tím, že dotyčné překroutily realitu, a že měl vždy konsensuální vztahy se stejně smýšlejícími partnerkami.

Reklama

Další články

Načítám